Duo Coaching

Wil je als Founder en COO een koningskoppel worden?

Zijn jullie samen een bedrijf aan het bouwen, maar willen jullie beter leren samenwerken en beter op elkaar afstemmen? Wij coachen jullie tot een krachtig duo.

Jullie runnen samen een bedrijf

Maar af en toe begint het te schuren. Wie is nou waar verantwoordelijk voor? Waarom begrijpt de ander mij niet? Je hebt het idee dat het bedrijf beter geleid kan worden als jullie beter op elkaar afgestemd zijn. En je hebt sterk het gevoel dat je meer uit jullie samenwerking kan halen. Maar hoe?

Als dit is wat jullie bezighoudt, dan is Duo Coaching iets voor jullie.

Duo Coaching

Haal alles uit jullie samenwerking

Tijdens het TwoBirds Duo Coaching traject worden jullie als duo gecoacht om alles uit jullie samenwerking te halen. Want als jullie een krachtig koningskoppel vormen, kan het bedrijf floreren. Dat doen we tijdens een maandelijkse coaching sessie, gedurende 6 tot 12 maanden. Hierna zijn jullie goed op elkaar ingespeeld en klaar om tot nieuwe hoogtes te komen.

Hoe werkt het traject?

1. Startgesprek

We beginnen met een startgesprek, waarin we jullie leerdoelen en doelstellingen bepalen. Onze trajecten duren 6 tot 12 maanden, met een vast, all-in maandtarief. Zonder verrassingen achteraf.

2. Maandelijkse sessie

Iedere maand hebben we een vaste check-in, met extra interventies waar nodig.

3. Toegang tot de Flightschool

De integrator krijgt toegang tot onze community en kan deelnemen aan intervisiebijeenkomsten. Hierdoor vergroot de integrator zijn kennis en kan hij vraagstukken uit jouw bedrijf bespreken met andere integrators.

4. Stand-by mentoring en coaching

Je mag altijd bellen of mailen met een hulpvraag rondom jullie samenwerking. 

Hoe werkt het?

1. Kennismaking

In 1 of 2 gesprekken leren we elkaar beter kennen. Wat is de uitdaging voor jullie als duo? Past onze aanpak daarbij?

2. Quickscan

In 1 ochtend maken we concreet waar jullie nu staan, waar jullie heen willen en hoe we daar komen.

3. Voorstel

We bespreken de uitgewerkte analyse, ons advies en ons aanbod om samen te werken.

4. Aan de slag

De samenwerking start en met onze hulp groeien jullie uit tot een koningskoppel!

Na dit traject vormen jullie een krachtig duo

Jullie zijn goed op elkaar afgestemd en hebben een duidelijke taakverdeling. Dat zorgt voor een betere samenwerking, maar ook voor meer duidelijkheid in het bedrijf. Jullie medewerkers weten nu beter wie waarvoor verantwoordelijk is. Daardoor groeit het bedrijf tot nieuwe hoogtes. Bovendien houden jullie meer tijd over door te doen waar jullie goed in zijn. Win-win.

Over TwoBirds

Wij geloven in een nieuw soort ondernemerschap. Waarin het niet meer zo is dat een visionaire ondernemer allesbepalend is. Te vaak zien we ondernemers struikelen over hun eigen ambities. Te vaak zien we professionals in organisaties tegen dezelfde muur aanlopen, maar dan aan de andere kant daarvan.

Onze oplossing stelt ondernemers in staat om weer te ondernemen. Daarnaast komt het bedrijf weer in beweging. Win-win dus. Of beter gezegd: killing two birds with one stone.

CONTACT

Klaar om jullie samenwerking naar een hoger plan te tillen?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan om de mogelijkheden te bespreken.

Meer weten over onze werkwijze?

Download het whitepaper.