Recruitment Support

Wie is jouw ideale COO of Managing Director?

Iemand die jou weet aan te vullen, zodat jij weer vrij kunt ondernemen? Wij helpen jouw perfecte match te vinden en ontwikkelen jullie tot een koningskoppel.

Je weet zeker dat je een COO zoekt

Iemand die de dagelijkse gang van zaken kan overnemen, zodat jij meer tijd hebt om te ondernemen. Om je visie uit te werken en met al je ideeën aan de slag te gaan. Maar waar vind je zo’n COO/Integrator? Hoe weet je wie er bij jou past? En eenmaal gevonden: hoe werken jullie het beste samen? Wat is de juiste taakverdeling?

Kan je hier wel wat hulp bij gebruiken? Dan is ons Recruitment Support traject iets voor jou.

Met Recruitment Support vind je de juiste COO voor jou

Tijdens dit traject helpen we je bij het vinden van de juiste COO/integrator voor jou. Dat doen we voor de lange termijn, zodat jullie een echt koningskoppel vormen. Nadat we jouw match hebben gevonden, coachen we jullie als duo om zo goed en fijn mogelijk samen te werken. We gaan voor een duurzame match en focussen op het opbouwen van jullie relatie. Zodat jij straks weer tijd hebt om te ondernemen, terwijl je bedrijf floreert.

Hoe werkt het traject?

1. Profielschets

We starten met het opstellen van een profiel voor jouw ideale integrator, aan de hand van een assessment

2. Ondersteuning bij werving

Wij ondersteunen bij de werving en selectie van de integrator, door aan te schuiven bij 1 of meerdere gespreksrondes. Ook adviseren we op welke manier je de juiste integrator kan vinden.

3. Resultaatafspraken

Wanneer we jouw match hebben gevonden, maken we resultaatafspraken voor het eerste jaar. Iedere maand hebben we een vast incheck moment met jullie als koppel.

4. Toegang tot de flightschool

De integrator krijgt toegang tot onze community en kan deelnemen aan intervisiebijeenkomsten. Hierdoor vergroot de integrator zijn kennis en kan hij vraagstukken uit jouw bedrijf bespreken met andere integrators.

5. Heldere samenwerking

We werken op basis van een opstartfee en een vast all-in maandtarief, zonder verrassingen achteraf. Vanaf dag 1 is de integrator bij jou in dienst of factureert rechtstreeks een management fee.

Hoe werkt het?

1. Kennismaking

In 1 of 2 gesprekken leren we elkaar beter kennen. Past jouw uitdaging bij onze oplossing en andersom?

2. Quickscan

In 1 ochtend maken we concreet waar je nu staat, waar je naar toe wil en hoe we daar komen.

3. Voorstel

We bespreken het uitgewerkte profiel van jouw COO, ons advies en ons aanbod om samen te werken.

4. Aan de slag

De samenwerking start en de afgesproken resultaten komen stap voor stap dichterbij.

Na het traject werken jullie samen als een koningskoppel

Jullie zijn een krachtig duo, dat goed op elkaar ingespeeld is en met een heldere taakverdeling. Zo hoef jij je als ondernemer niet meer bezig te houden met de dagelijkse gang van zaken en heb je weer ruimte in je agenda. Meer tijd voor werken aan het bedrijf, voor jezelf en voor de mensen om je heen. Daardoor groeit je bedrijf: jij hebt meer tijd voor nieuwe ideeën en de dagelijkse processen worden geoptimaliseerd door de integrator. Win-win.

Over TwoBirds

Wij geloven in een nieuw soort ondernemerschap. Waarin het niet meer zo is dat een visionaire ondernemer allesbepalend is. Te vaak zien we ondernemers struikelen over hun eigen ambities. Te vaak zien we professionals in organisaties tegen dezelfde muur aanlopen, maar dan aan de andere kant daarvan.

Onze oplossing stelt ondernemers in staat om weer te ondernemen. Daarnaast komt het bedrijf weer in beweging. Win-win dus. Of beter gezegd: killing two birds with one stone.

CONTACT

Ben je klaar voor een COO die perfect bij je past?

Vraag een gesprek aan, dan bespreken we hoe wij jou kunnen helpen.

Meer weten over onze werkwijze?

Download het whitepaper.