Wat wij doen

De introductie van een COO gaat niet vanzelf. Het proces kost tijd en aandacht, die je misschien liever in andere zaken steekt. Alleen bij een zorgvuldige match en voldoende draagvlak ga je als koningskoppel het volgende niveau bereiken.

Wij ontzorgen de visionaire ondernemer en de COO door ze stap voor stap door hun gezamenlijke reis te leiden. Dit doen we op basis van onze ervaring en expertise op dit vlak. We blijven continu ontwikkelen op basis van nieuwe inzichten, zoals bijvoorbeeld het boek Rocket Fuel van Gino Wickman en Mark Winters

NIET MEER ALLEEN

Wat wij doen voor ondernemers

Overweeg je een COO aan boord te halen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Om te beginnen kunnen we je helpen bij de profielschets en het helder maken van de opgave.

Daarnaast beschikken wij over een divers en groot netwerk aan COO’s die op tijdelijke basis jou komen ondersteunen.

Zodra je een vaste COO gevonden hebt, dragen we met zorg en aandacht de rol over. En we blijven jouw COO ontwikkelen. Een duurzame oplossing waar je jaren plezier van hebt.

Zo kunnen we je helpen

Quickscan

Ontdek in één dagdeel wie jouw ideale COO is. Vorm je al een duo? Ontdek dan hoe jullie het maximale uit de samenwerking kunnen halen.

COO Matching

Met een van onze COO’s heb je iemand naast je die jouw visie tot in de puntjes uitvoert. Zo ben jij eindelijk weer vrij om te ondernemen.

CEO x COO Coaching

Willen jullie als Founder en COO beter leren samenwerken en beter op elkaar afstemmen? Wij coachen jullie tot een krachtig koningskoppel.

COO To Go

Loopt het vast in de uitvoering, maar wil je niet meteen op zoek naar een fulltime COO? Een COO to go helpt je op korte termijn uit de brand. 

TOT JE RECHT KOMEN

Wat wij doen voor COO's

Jij bent degene die ziet waar het knelt. Die het leuk vindt om mensen, systemen en processen aan elkaar te knopen. Jij geniet als de organisatie een geoliede machine vormt.

Wij hebben mooie (interim) opdrachten voor je. Daarnaast helpen wij jou bij de doorontwikkeling binnen je rol als COO, door je op te nemen in onze community en academy. Dat kan ook als je al ergens in dienst bent.

DOE DE TEST

Ondernemer of ondernemend?

Vul de test in en ontdek wat voor type ondernemer jij bent. 

CONTACT

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Workshop: The Second In Command

Kom in de praktijk ervaren of je klaar bent voor een COO.