Wat wij doen

De introductie van een COO/integrator gaat niet vanzelf. Het proces kost tijd en aandacht, die je misschien liever in andere zaken steekt. Alleen bij een zorgvuldige match en voldoende draagvlak ga je als koningskoppel het volgende niveau bereiken.

Wij ontzorgen de visionaire ondernemer en de COO door ze stap voor stap door hun gezamenlijke reis te leiden. Dit doen we op basis van onze ervaring en expertise op dit vlak. We blijven continu ontwikkelen op basis van nieuwe inzichten, zoals bijvoorbeeld het boek Rocket Fuel van Gino Wickman en Mark Winters:

NIET MEER ALLEEN

Wat wij doen voor ondernemers

Overweeg je een COO aan boord te halen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Om te beginnen kunnen we je helpen bij de profielschets en het helder maken van de opgave.

Daarnaast beschikken wij over een divers en groot netwerk aan COO’s/integrators die op tijdelijke basis jou komen ondersteunen.

Zodra je een vaste COO gevonden hebt, dragen we met zorg en aandacht de rol over. En we blijven jouw COO ontwikkelen. Een duurzame oplossing waar je jaren plezier van hebt.

Zo kunnen we je helpen

Quickscan

Ontdek in één dagdeel wie jouw ideale COO/integrator is. Vorm je al een duo? Ontdek dan hoe jullie het maximale uit de samenwerking kunnen halen.

Interim COO

Met een van onze COO’s/ integrators heb je iemand naast je die jouw visie tot in de puntjes uitvoert. Zodat jij weer tijd hebt om te ondernemen.

Recruitment Support

Je weet zeker dat je een COO of Managing Director zoekt. Wij helpen jouw perfecte match te vinden en ontwikkelen jullie tot een koningskoppel.

Duo Coaching

Willen jullie als Founder en COO beter leren samenwerken en beter op elkaar afstemmen? Wij coachen jullie tot een krachtig koningskoppel.

TOT JE RECHT KOMEN

Wat wij doen voor COO's

Jij bent degene die ziet waar het knelt. Die het leuk vindt om mensen, systemen en processen aan elkaar te knopen. Jij geniet als de organisatie een geoliede machine vormt.

Diegene noemen wij een integrator.

Wij hebben mooie (interim) opdrachten voor je. Daarnaast helpen wij jou bij de doorontwikkeling binnen je rol als COO/integrator, door je op te nemen in onze community en academy. Dat kan ook als je al ergens in dienst bent.

DOE DE TEST

Visionair of integrator?

Vul de test in en ontdek wat voor type ondernemer jij bent. 

CONTACT

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Gratis webinar

Meer focus, plezier en energie met de juiste COO!

26/09/2023