COO matching

Ben je meer aan het managen dan aan het ondernemen?

Barst je van de ideeën, maar krijg je ze niet uitgevoerd? Met een daadkrachtige COO naast je, kun jij weer doen waar je het beste in bent: ondernemen.

Daar zit je dan, als ondernemer.

Je hebt eindeloos veel plannen en ideeën, maar het lukt je niet om ze uit te voeren. Want je krijgt je team niet mee: ze snappen niet wat je bedoelt. Daardoor lopen mensen (letterlijk) weg en lukt het je niet goed om een MT te vormen. Vergaderingen duren eindeloos, er is weinig structuur en projecten lijken nooit af te komen. 

Als het klinkt alsof dit over jou en je bedrijf gaat, dan kun je als visionaire ondernemer wel een COO gebruiken.

Met een COO aan je zijde kun je weer vrij ondernemen.

Hoe lekker zou het zijn als er iemand naast je staat, die jouw visie tot in de puntjes uitvoert? Zodat jij je je niet meer bezig hoeft te houden met de dagelijkse operatie, en het team jouw visie begrijpt en kan uitvoeren?

Met een COO aan je zijde kan dat: iemand die er van houdt om zaken praktisch en simpel te maken. Iemand die het heerlijk vindt om ergens een proces, structuur en plan voor te maken. 

Binnen no time is een TwoBirds COO aan de slag om jouw organisatie weer stevig te maken. Zo heb jij weer tijd om te ondernemen, terwijl je bedrijf floreert.

Wat gaat de COO precies doen?

Een COO neemt de dagelijkse operatie van jou over. Daardoor heb jij meer rust, orde en focus. Je kunt je weer richten op de visie van jouw bedrijf. De COO implementeert en optimaliseert processen, tools en systemen zodat de hele organisatie als een geoliede machine werkt aan het uitvoeren van jouw visie.

Daarnaast houdt de COO je scherp en zorgt hij dat jij niet weer in je bedrijf duikt, maar bezig blijft met de visie. De COO leidt verbeterprojecten van start tot finish en zorgt dat de juiste mensen op de juiste plek zijn. Oftewel: we gaan voor resultaat!

Zo vinden we jouw ideale COO

1. Kennismaking

In 1 of 2 gesprekken leren we elkaar beter kennen. Past jouw uitdaging bij onze oplossing en andersom?

2. Quickscan

In 1 ochtend ontdekken we wie jij naast je nodig hebt en waarom. Je gaat naar huis met een profiel van jouw ideale COO.

3. COO's ontmoeten

Na de Quickscan maak je kennis met 3 passende COO’s. Binnen 10 werkdagen staan de gesprekken in je agenda.

4. Aan de slag

De samenwerking start en de afgesproken resultaten komen stap voor stap dichterbij.

Meer weten over hoe we kunnen samenwerken?

Download onze brochure en ontdek precies hoe we samen jouw ideale COO kunnen vinden. 

Over TwoBirds

Wij geloven in een nieuw soort ondernemerschap. Waarin het niet meer zo is dat een visionaire ondernemer allesbepalend is. Te vaak zien we ondernemers struikelen over hun eigen ambities. Te vaak zien we professionals in organisaties tegen dezelfde muur aanlopen, maar dan aan de andere kant daarvan.
Onze oplossing stelt ondernemers in staat om weer te ondernemen. Daarnaast komt het bedrijf weer in beweging. Win-win dus. Of beter gezegd: killing two birds with one stone.

CONTACT

Wil je meer ondernemer en minder managen?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan om de mogelijkheden te bespreken.

Workshop: The Second In Command

Kom in de praktijk ervaren of je klaar bent voor een COO.