PROJECTWERKZAAMHEDEN

Zit je met een acute operationele uitdaging?

Wil je (nog) geen COO, maar heb je wel knelpunten in de operatie die je eindelijk opgelost wil zien? Dan helpen we je op projectbasis uit de brand.

Je wilt dat de operatie op rolletjes loopt

Zodat jij vrij kunt ondernemen. Maar die operationele knelpunten gooien behoorlijk wat roet in het eten. Je bent meer aan het managen dan aan het ondernemen, waardoor je tijd en energie weglekken. Zo krijg je zelf niet alleen minder gedaan: ook je team krijg je niet mee in jouw visie. Kortom, het is tijd om die operationele knelpunten aan te pakken, zodat de operatie op rolletjes loopt – en jij weer vrij bent. 

Jouw specifieke uitdaging stevig aangepakt

Een van onze professionals helpt je op projectbasis uit de brand, zodat jij je weer kunt focussen op ondernemen. Ideaal als je geen COO wilt, of juist op zoek bent naar een voorproefje van het leven met een COO aan je zij. Uitdagingen waarbij we je kunnen helpen zijn bijvoorbeeld het op poten zetten van je MT, het implementeren van een ERP systeem of het opstellen van job scorecards, KPI’s & dashboards. Waar je op operationeel vlak ook hulp bij kunt gebruiken: onze professional zorgt ervoor dat het eindelijk stevig wordt aangepakt.

Zo pakken we jouw uitdaging aan

1. Kennismaking

We leren elkaar beter kennen en kijken of jouw uitdaging bij onze oplossing past en andersom.

2. Projectvoorstel

Binnen een week ontvang je een op maat gemaakt voorstel voor jouw project

3. Professional ontmoeten

We koppelen je aan een professional en jullie ontmoeten elkaar virtueel of fysiek.

4. Aan de slag

Jij kan je weer focussen op ondernemen, terwijl je organisatie beter gaat draaien.

Na de samenwerking weet je hoe het is om een COO aan je zij te hebben

De operationele knelpunten zijn eindelijk opgelost, waardoor jij je handen weer vrij hebt om te ondernemen. Je hebt meer tijd om te werken aan je bedrijf, voor jezelf of voor de mensen om je heen. Daardoor kan je bedrijf weer verder groeien. Is het leven met een COO aan je zij wel bevallen na deze samenwerking? Dan helpen we je graag bij het vinden van een vaste rechterhand voor jou en je bedrijf.

Meer weten over hoe we kunnen samenwerken?

Download onze brochure en ontdek precies hoe we samen jouw operationele knelpunten kunnen oplossen. 

Over TwoBirds

Wij geloven in een nieuw soort ondernemerschap. Waarin het niet meer zo is dat een visionaire ondernemer allesbepalend is. Te vaak zien we ondernemers struikelen over hun eigen ambities. Te vaak zien we professionals in organisaties tegen dezelfde muur aanlopen, maar dan aan de andere kant daarvan.
Onze oplossing stelt ondernemers in staat om weer te ondernemen. Daarnaast komt het bedrijf weer in beweging. Win-win dus. Of beter gezegd: killing two birds with one stone.

CONTACT

Klaar om jouw uitdaging stevig aan te pakken?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan om de mogelijkheden te bespreken.

Meer weten over onze werkwijze?

Download de brochure.