2 years ago

Integrator

Bedrijven als Microsoft, Apple en Disney zijn er groot mee geworden. Groot geworden door een koningskoppel, dat bestaat uit 1 visionair en 1 integrator. Zo was Paul Allen de rechterhelft van Bill Gates. Steve Wozniak gaf Steve Jobs alle vrijheid om z’n ideeën te ontplooien. Broer Roy was de wingman van visionair Walt Disney.

Denk je nu bij jezelf: ‘dat is precies wat ik doe’?! Ben jij de rechterhelft en wing(wo)man die het mogelijk maakt dat visionaire ondernemers groots kunnen denken? Dan ben jij de onmisbare helft van een koningskoppel. Bij TwoBirds hebben we hier een naam voor. Jij bent een integrator. En we hebben er niet alleen een naam voor. Jouw toegevoegde waarde staat centraal in onze dienstverlening. TwoBirds maakt het mogelijk dat ondernemers áán het bedrijf werken terwijl jij als integrator ín het bedrijf werkt.

Ben je geïnteresseerd?

Email
WhatsApp
LinkedIn
Gepost op 19 October 2022
Locatie
Op locatie
Uurbasis
Interim, max 32 uur
Extra
Je wordt onderdeel van onze Integrator community
Bij elk project laat jij jouw toegevoegde waarde gelden

Dit doe je als Integrator door:

 • Ambitieuze en haalbare doelen te stellen. Doelen die je monitort en bijschaaft als het nodig is.
 • De wilde ideeën van de ondernemer te filteren versus de belastbaarheid van de organisatie.
 • Te adviseren: iedereen weet waarom er wordt gewerkt aan goed geformuleerde resultaatgebieden.
 • Signalen op te pakken als het gaat om organisatiecultuur en de kernwaarden.
 • Aandacht te besteden aan details. Die je vervolgens effectief omzet in resultaat.
 • Jouw executiekracht te vermenigvuldigen met de droom van de visionair.

Bij alles wat je doet heb je een duurzame, toekomstige oplossing voor ogen. In veel gevallen betekent dit dat je jouw eigen opvolger zoekt. Zodat jij na zo’n 9 tot 18 maanden jouw vleugels uitspreidt richting een andere bedrijf met een andere visionaire ondernemer. Ook goed om te weten: de rol van integrator vervul je (in principe) op interimbasis.

 

Win-win

Bij TwoBirds geloven we in een nieuw soort ondernemerschap. Waarin het niet meer zo is dat een visionaire ondernemer allesbepalend is. Te vaak zien we ondernemers struikelen over hun eigen ambities. Te vaak zien we professionals in organisaties tegen dezelfde muur aanlopen. Maar dan aan de andere kant daarvan. Onze oplossing stelt ondernemers met 20 tot 200 medewerkers in staat om weer te ondernemen. Daarnaast komt het bedrijf weer in beweging. Win-win dus. Of beter gezegd:

To kill two birds with one stone.

We begeleiden op projectbasis de samenwerking tussen de ondernemers en integrators. Over deze integrators gesproken: dit zijn stuk voor stuk ambitieuze, ondernemende mensen die ook op onze begeleiding kunnen rekenen. Denk aan intervisie en een academy waar je vaardigheidstrainingen volgt over thema’s als gespreksvoering en rolduidelijkheid. En geweldige netwerkmomenten. Daarbovenop leer je van andere integrators in onze community. De community waar je met gelijkgestemden ook kan sparren en kan lachen. Niet zo gek dus dat het aantal integrators dat zich aan ons verbindt hard groeit. In 2025 willen we samen met 150 integrators zorgen dat ondernemers minder managen. En meer ondernemen.

Afvinklijstje

 • Een aantal jaar ervaring als MD of waar je op C-level hebt samengewerkt met de ondernemer.
 • Het vermogen om een HR-cyclus te leiden en door te ontwikkelen waarbij je individuen en teams kan ontwikkelen in hun rol en als professional.
 • Ervaring met en kennis van het werken met (groei-)methodieken die gaan over de as mensen en cultuur.
 • Herkennen van en comfortabel weten om te gaan met de dynamiek en knelpunten die spelen aan de top van een organisatie.
 • De kennis van hoe een begroting werkt en aan welke (financiële) knoppen je draait om de organisatie (bij) te sturen.
 • Tech savy: je snapt hoe tools, applicaties en systemen op elkaar afgestemd moeten worden en hoe je dit bereikt.
 • Een methodische werkwijze zoals Scaling Up, EOS, Lean, Scrum/Agile et cetera.
 • Herkenning van groeifasen waarin organisaties zich bevinden zodat je de structuren en processen kan aanpassen op elk gewenst moment.
 • Streetwise; sowieso heb jij al gewerkt in een snelgroeiende mkb-onderneming.

LOREM IPSUM

Lorem ipsum dolor sit

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.

CONTACT

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Workshop: The Second In Command

Kom in de praktijk ervaren of je klaar bent voor een COO.